Bantu Artiin Tolong, Sy Ga Bisa Aksara Jawa​

Pertanyaan : bantu artiin tolong, sy ga bisa aksara jawa​

Jawaban :
pra putra lan putriku,padha sregep anggone sinau,kabeh iku migunani mring pribadi,ing tembene bakal ngundhuh,pakarti kang nora awon.